Shaft - Shaft

Calitate:
HD
Regia:
John Singleton
Cu:
Samuel L. Jackson, Vanessa Williams, Christian Bale
Gen film:
2000,Actiune,Crima,Thriller,
Producator:
Munich Film Partners & Company (MFP) Shaft Productions, New Deal Productions, Paramount Pictures
Durata:
95 minute
An:
2000
Vizualizari:
2,517
Voteaza:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.67 out of 5)
Loading ... Loading ...
Detalii


Sinopsis


Politisti corupti … traficanti de droguri … imoralitate… informatori …pusti de bani gata sadici, pregatiti sa ucida……

Pentru detectivul John Shaft (Samuel L. Jackson) este inca o noapte petrecuta in cartierele rau famate din New York, in compania criminalilor care-l doresc mort si unde exista un sistem asa zis legal care tot prospera.

Atunci cand o lichea, un pusti Walter Wade (Christian Bale) ucide un tanar de culoare, John Shaft intervine arestandu-l. Walter reuseste sa scape, fiind eliberat pe cautiune si fuge din tara. Dupa doi ani de asteptare, Shaft reuseste sa puna mana pe el cand pramatia se intorsese pe ascuns in tara. Dupa ce bogatul ,,papa” ii plateste inca odata cautiunea, Walter se intoarce in strada cu dorinta de a termina cu Shaft.

Dusmanii sai: doi politisti corupti – Jack Roselli (Dan Hedaya) si Jimmy Grovitch (Ruben Santiago-Hudson), un dominican -mare grangur al drogurilor Peoples Hernandez (Jeffrey Wright) care vrea sa se razbune pe Shaft pentru ca l-a umilit in perimetrul unde el impunea regulile.

Aliatii sai: doi prieteni apropiati- o colega Carmen (Vanessa Williams) si omul sau de incredere Rassan (Busta Rhymes).

Intre timp, Shaft trebuie sa o apere pe Diane Palmieri (Toni Collette) – ea fiind singurul martor la crima.

Utilizarea HD-Play.net este gratuita pentru toti membrii site-ului. Totusi, apreciem sprijinul utilizatorilor pentru acoperirea cheltuielilor de functionare. Donatiile sunt pur voluntare si nu implica nicio relatie contractuala, abonament sau plata pentru folosirea site-ului HD-Play.net, care este 100% gratuita.